STRAVOVÁNÍ

"Výrobce potravin: Mlékař-technologie zpracování mléka"

« zpět
17.12.2017

Představujeme Vám nový obor 
"Výrobce potravin: Mlékař-technologie zpracování mléka"
Skupina žáků, pod vedením učitelky odborného výcviku Jiřiny Janošíkové, vykonává odbornou přípravu ve výrobním závodě "Brazzale Moravia" /dříve Orerro/ ve Třech Dvorech u Litovle La Formaggeria Gran Moravia. Jak můžete vidět na fotografiích, práce jim jde skvěle od ruky. Postupně se učí vyrábět celé portfolio výrobků Tří-Dvorské mlékárny. Za 3 roky mají zaručenou kvalifikovanou pracovní pozici! Deváťáci, pojďte mezi nás, je tu skvělá parta, spousta zážitků i legrace!

14542428_1198001823576532_5990668722430436727_o 14560160_1198002113576503_5941433087545158511_o 14612562_1198001973576517_8304099811808647435_o 14681074_1198001970243184_3976031690372099960_o 14692100_1198002073576507_3162406764542454474_o 14692165_1197999416910106_4084788372871220233_o 14700825_1198001840243197_8219358240946087009_o 14700884_1198001643576550_3958155398952813862_o 14711165_1198002183576496_3216507955457649858_o 14753226_1197999346910113_3617231721321210477_o